Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark

AJOUR: Regeringen vil med en ny handlingsplan have 5G-teknologi til Danmark. Altinget: ajour sætter i dag fokus på, hvad den nye teknologi kan bruges til, og hvorfor den nye teknologi får nogle til at bekymre sig for Kina.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Danmark kan se frem til at få endnu hurtigere internet, når den nye 5G-teknologi i løbet af de kommende år skal udrulles landet over.

Med en ny handlingsplan vil regeringen sætte skub på udviklingen, men hvad kan 5G egentlig bruges til? Og hvad har det kinesiske selskab Huawei med sagen at gøre?

Altinget: ajour har i dag digitalredaktør Kasper Kaasgaard i studiet, som fortæller mere om regeringens nye 5G-handlingsplan.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Skal kinesiske Huawei drive kritisk infrastruktur i Danmark? Dagens podcast: Skal kinesiske Huawei drive kritisk infrastruktur i Danmark? Næste artikel Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport
Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

LOGNING: På et samråd torsdag anerkendte ministeren, at EU-retten kun tillader indsamling af telekunders data til brug for efterforskning, hvis indsamlingen er målrettet. Dermed varsler han også, at den lovgivning, hvor danske teleselskaber skal indsamle alt, bliver afskaffet.