Så er det officielt: Netcompany har vundet udbuddet om Digital Post

Efter et stormfuldt forløb med forsinkelser, klager og en række ændringer i udbuddet er det nu officielt, at Netcompany skal levere næste generation af Digital Post til det offentlige. "Danskerne kan se frem til en ny, brugervenlig og åben platform" siger CEO hos Netcompany, André Rogaczewski.

Efter en lang og hård kamp er det nu officielt, hvem der skal levere næste generation af Digital Post til det offentlige. Som Altinget kunne afsløre for godt to uger siden, vandt Netcompany udbuddet.

Men på grund af en klage fra konkurrenten, e-Boks A/S, er afgørelsen først offentliggjort i dag. Klagenævnet for Udbud har ifølge Digitaliseringsstyrelsen ikke givet e-Boks A/S medhold i klagepunkterne, og dermed kunne Netcompany skrive under på kontrakten.

"Det lovpligtige udbud af Digital Post har været en anledning for os til at nytænke, hvordan den nye it-løsning skal indrettes, så den svarer til nutidens standarder og er mere fremtidssikret. Dette udbud vandt Netcompany, og vi ser frem til et godt samarbejde. Samtidig skal lyde en stor tak til e-Boks, som har opbygget en offentlig digital postkasse til gavn for danskerne, og som vi også i udviklingen af den nye løsning vil arbejde tæt sammen med," skriver direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Hougaard Zeberg, i en pressemeddelelse. 

Login