To millioner til debatter om Europas fremtid kan søges nu

Europa-nævnet har nedsat en pulje til at fremme EU-debatten i regi af den stort opsatte Konference om Europas Fremtid, som lige er blevet skudt i gang på EU-plan.

Debatter om EU kan tage mange former. Her debatterer den danske ambassadør i Frankrig, Michael Starbæk Christiansen (t.h.), med Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.
Debatter om EU kan tage mange former. Her debatterer den danske ambassadør i Frankrig, Michael Starbæk Christiansen (t.h.), med Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Rikke Albrechtsen

BRUXELLES: For dem, der drømmer om at kaste sig ind i debatten om EU’s fremtid, men mangler penge til at organisere det, er der nu hjælp at hente.

Europa-Nævnet, der støtter EU-debatten i Danmark økonomisk, har åbnet en ny pulje, der skal støtte debatlysten i regi af den store såkaldte Konference om Europas Fremtid, der løber det næste års tid.

Konferencen, der finder sted i alle 27 EU-lande og samlet på EU-plan, vil forsøge at engagere så mange EU-borgere som muligt i diskussionen om, hvor EU-samarbejdet skal bevæge sig hen.

0:000:00