Københavns Erhvervsakademi vil give 5.000 studerende en trivselssamtale

Erhvervsakademiets ledelse formoder, at mange studerende mistrives under nedlukningen. Derfor ansætter uddannelsen studentermedhjælpere til at lave en rundringning til alle studerende.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

I denne uge søsætter Københavns Erhvervsakademi en ny indsats, der skal forbedre trivslen under nedlukningen. Ideen er enkel - Uddannelsen vil i kontakt med alle de studerende, der er indskrevet, for at høre, hvordan de har det.

"Vi er begyndt at se et lidt højere frafald end det, vi ser normalt på enkelte uddannelser, men vi formoder, der er en stor gruppe, der er i risiko for at falde fra. Når man er frafaldstruet går man ikke nødvendigvis til studievejledning før man falde fra, så derfor besluttede vi at lave en temperaturmåling hos alle studerende, for at finde ud af, om flere trives dårligt og muligvis er frafaldstruede," siger Eva Valcke, Chef for Karriere og Relationer & LearningLab på KEA.

"På et tidspunkt i nedlukningen begyndte vi at se nogle tegn på, at meget aktive og engagerede studerende begyndte at falde fra til sociale aktiviteter," siger hun," siger hun

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00