Middelfart satser på grøn vækst

KOMMUNALSTAFET: Middelfart Kommune sætter fokus på energirenovering og jobskabelse for at opleve grøn vækst. Læs her, hvordan og hvem der er den næste modtager af 'kommunalstafetten'.

Der er blandt andet gennemført energirenovering af 100 kommunale bygninger med 20 procent energibesparelse og bedre indeklima. Derudover har kommunen fået etableret Danmarks næststørste dyrehave med kronvildt og skabt omkring 125 jobs inden for energirenovering.

Thorbjørn Sørensen
Teknik- og miljødirektør
Fakta

Altinget | Kommunal har sætter med en såkaldt kommunalstafet fokus på alle de gode eksempler fra landets 98 kommuner, der effektiviserer eller forbedrer servicen i den kommunale sektor. 

Det gode eksempel kan spænde mellem alt fra bedre udnyttelse af plejehjælperes tid til en mere effektiv administration.

Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager (R) satte stafetten i gang med et åbningsindlæg den 6. september 2012. 

Foreløbige modtager af stafetten:
Odense Kommune

Thorbjørn Sørensen
Teknik- og miljødirektør i Middelfart Kommune 

Middelfart Kommune har, ved at fokusere på erhvervsfremme og udvikling i forbindelse med kommunens opgaveløsning på det grønne område, skabt en række nyskabende projekter.

Kommunen har på denne måde givet inspiration til den grønne omstilling, som efterspørges i Danmark. Netværkssamarbejde og privat-offentligt samarbejde spiller en afgørende rolle i gennemførelsen af strategien – den grønne vækstkommune.

0:000:00