Om  
Ole Christian Bladt-Hansen

Billunds kommunaldirektør indstillet til fyring

Økonomiudvalget indstiller til Billunds kommunalbestyrelse, at kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen skal afskediges. Udvalget ønsker en anden direktør, der "i endnu højere grad" kan fremme "kommunalbestyrelsens politiske visioner og beslutninger".

Ole Bladt-Hansen er indstillet til afskedigelse af Billund Kommunes økonomiudvalg.
Ole Bladt-Hansen er indstillet til afskedigelse af Billund Kommunes økonomiudvalg.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen er måske fortid i Billund Kommune efter over ti år på posten.

Kommunens økonomiudvalg har nemlig indstillet til kommunalbestyrelsen, at Ole Bladt-Hansen skal afskediges. Det skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse i følge JydskeVestkysten.

"Økonomiudvalget ønsker en anden profil til den fremadrettede ledelse af Billund Kommune, så kommunalbestyrelsens politiske visioner og beslutninger i endnu højere grad bliver fremmet," står der blandt andet i pressemeddelelsen.

Ole Bladt-Hansen en stribe ledende stillinger i kommuner bag sig. Før sin ansættelse som kommunaldirektør i Billund i 2012, var han teknisk chef i Hedensted, kommunaldirektør i Tønder og miljøchef i Esbjerg. Derudover var han i fem år partner i konsulentbureauet Lundgaard.

JydskeVestkysten skriver, at kommunalbeslutningen træffer den endelige afgørelse senest i februar. Indtil beslutningen er truffet er Ole Bladt-Hansen blevet fritaget for tjeneste. I stedet har kommunen konstitueret Thomas Foged, der er direktør for området Voksne og Stabe.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ole Christian Bladt-Hansen

Fhv. kommunaldirektør, Billund Kommune
cand.techn.soc. (Roskilde Uni., 1990)

0:000:00