Om  
Steinar Eggen Kristensen

Tidligere kommunaldirektør bliver partner i rådgivningsvirksomhed

Steinar Eggen Kristensen indtræder som partner i rådgivningsvirksomheden not a box. Tidligere har han blandt andet været kommunaldirektør i Hedensted Kommune.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Rådgivningsvirksomheden not a box har hyret Steinar Egge Rasmussen som partner.

Det fremgår i en pressemeddelelse.

Her skal han arbejde med ledelsesrådgivning for topchefer og ledergrupper indenfor strategi og tværgående styring, ligesom han vil hjælpe virksomhedens kunder i udvikling af fremtidens velfærdstilbud og introducere økosystemer og partnerskaber i nye udformninger, lyder det.

"Den tilgang, som not a box har til udviklingen af velfærdstilbud og til at levere konsulentydelser på, er efter min mening den helt rigtige. Jeg glæder mig derfor rigtigt meget til at starte i not a box," fortæller Steinar Eggen Kristensen i pressemeddelelsen.

Steinar Eggen Kristensen indgik i november 2022 en fratrædelsesaftale med Hedensted Kommune, hvor han gik af som kommunaldirektør. Derudover har han arbejdet med ledelse i Københavns Kommune 

"Efter mange år som offentlig topleder bliver det spændende at vende tilbage til rådgivningsbranchen og kunne bruge mine kompetencer til sammen med samarbejdspartnerne og kunderne at udvikle fremtidens velfærdstilbud," lyder det fra Steinar Eggen Kristensen.

I samme ombæring hyrer not a box i også tidligere hospitalsdirektør på Rigshospitalet Per Christiansen ind som seniorrådgiver.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Steinar Eggen Kristensen

Direktør, kultur, erhverv og arbejdsmarked, Holstebro Kommune
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1998)

0:000:00