Om  
Per Christiansen

Tidligere hospitalsdirektør på Rigshospitalet bliver seniorrådgiver

Per Christiansen tiltræder som seniorrådgiver hos rådgivningsvirksomheden not a box. Tidligere har han været hospitalsdirektør på Rigshospitalet og regionsdirektør i Region Nordjylland.

Per Christiansen gik på pension i januar efter otte år som hospitalsdirektør på Rigshospitalet. Nu skal han rådgive virksomheder indenfor sundhed og ledelse.
Per Christiansen gik på pension i januar efter otte år som hospitalsdirektør på Rigshospitalet. Nu skal han rådgive virksomheder indenfor sundhed og ledelse.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Fremover skal Per Christiansen rådgive virksomheder indenfor ledelse og sundhed.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra rådgivningsvirksomheden Not a Box.

"Her kan jeg se mig selv i værdigrundlaget og jeg kommer til at arbejde sammen med nogle kompetente og dedikerede kollegaer. Jeg glæder mig meget til at bevæge mig om på den 'anden side af bordet' og sætte mine erfaringer og kompetencer i spil på en ny måde,” fortæller Per Christiansen i forbindelse med offentliggørelsen af samarbejdet.

I den nye stilling skal han blandt andet rådgive topchefer og hjælpe virksomheder med at udvikle "fremtidens sundhedsvæsen", lyder det.

Per Christiansen gik på pension i januar efter otte år som hospitalsdirektør på Rigshospitalet.

"Da jeg gik på pension i januar signalerede jeg, at jeg ikke ville være afvisende for at løse nogle konsulentopgaver. Det udløste flere henvendelser og den mest interessante kom fra not a box," lyder det.

Tidligere har han blandt andet bestridt posten som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Samtidig får Not a Box også en ny partner i form af Steinar Eggen Kristensen, der tidligere har været kommunaldirektør i Hedensted Kommune.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Christiansen

Seniorrådgiver, not a box
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1983)

0:000:00