Trine Torp
 svarer 
Jakob Ellemann-Jensen

Trine Torp (SF) spørger miljø- og fødevareministeren, om ministeren vil synliggøre de konsekvenser, lovforslaget får for høringer og klage

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 187, Spørgsmål 70
Vil ministeren – med henblik på at svaret optrykkes i betænkningen - med et procesdiagram synliggøre de konsekvenser, lovforslaget får for høringer og klage, med angivelse af hvilke procestrin en tilladelse skal igennem, og hvem der er hørings- og klageberettiget på hvilke trin, hvilke oplysninger der skal foreligge på de enkelte procestrin, og hvilke krav til offentliggørelse på hjemmesider m.v. der knytter sig hertil?

Svar fra onsdag den 2. maj 2018
Jeg henviser til vedlagte procesdiagrammer, der illustrerer den nuværende sagsbehandlingsproces og hvordan processen vil komme til at se ud efter L 187.

Fsva. spørgsmålet om klage- og høringsberettigelse samt sagens oplysning og offentliggørelse skal jeg henvise til tidligere miljø- og fødevareminist
0:000:00