Pia Olsen Dyhr
 svarer 
Jakob Ellemann-Jensen

Pia Olsen Dyhr (SF) spørger miljø- og fødevareministeren, Jakob Ellemann-Jensen, om positivt beretningsbidrag fra ministeren

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 53, Spørgsmål 23
Er ministeren parat til skrive et positivt beretningsbidrag til beslutningsforslaget fra Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Socialistisk Folkeparti om opdatering af byernes miljøzoner, således at Folketinget senest i september kan skrive en fælles beretning der udstikker retningslinjerne for de nærmeste års regulering af luftforureningen i København og i de største byer?

Der henvises til ministerens udtalelser til Politiken den 23. maj 2018 under overskriften ”Jakob Ellemann-Jensen er klar til at lave skrappere regler for miljøzoner i byerne” og til B 53 Forslag til folketingsbeslutning om opdatering af reglerne for miljøzoner i Danmark.

Svar fra torsdag den 7. juni 2018
Jeg oversender gerne et beretningsbidrag til udvalget.

Jakob Ellemann-Jensen / Gro Iversen • www.mfvm.
0:000:00