Pia Olsen Dyhr
 svarer 
Jakob Ellemann-Jensen

Pia Olsen Dyhr (SF) spørger miljø- og fødevareministeren, Jakob Ellemann-Jensen, om ministeren vil gennemgå forslaget og kommentere de enkelte elementer i forslaget med angivelse af, hvordan ministerens angiveligt positive holdning adskiller sig fra forgængerens afvisning af forslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 53, Spørgsmål 25
Vil ministeren på baggrund af udtalelserne til Politiken (jf. artiklen ”Jakob Ellemann-Jensen er klar til at lave skrappere regler for miljøzoner i byerne” fra den 23. maj 2018) gennemgå forslaget og kommentere de enkelte elementer i forslaget med angivelse af, hvordan ministerens angiveligt positive holdning adskiller sig fra forgængerens afvisning af forslaget?

Svar fra torsdag den 21. juni 2018
Jeg er optaget af, at sikre renere luft i de danske byer. Som min forgænger kan jeg imidlertid ikke tilslutte mig beslutningsforslaget i sin nuværende form. Jeg ser derfor frem til, at resultatet af de erhvervs- og samfundsøkonomiske beregninger af forskellige scenarier for en evt. opdatering af regler om miljøzoner foreligger.

Jakob Ellemann-Jensen / Gro Iversen • www.mfvm.
0:000:00