Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Eva Kjer Hansen

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger ministeren for fiskeri og ligestilling, Eva Kjer Hansen, om hvor mange midler der specifikt er afsat til, at løfte forvaltningen på tilskudsområdet i de enkelte år

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 241, Spørgsmål 59
I svaret på spørgsmål 28 skriver ministeren, at regeringen med FFL 19 giver fiskeriområdet et løft i perioden 2019 til 2022. Vil ministeren oplyse, hvor mange midler der specifikt er afsat til, at løfte forvaltningen på tilskudsområdet i de enkelte år (2019, 2020 og 2021) samt oplyse hvorvidt ministeren vurderer, at de afsatte midler er tilstrækkelige til at genoprette tilliden til specifikt tilskudsforvaltningen? I benægtende fald bedes ministeren oplyse, hvorvidt der i ministeriet er lavet en vurdering af hvor mange midler, der burde tilføres tilskudsområdet for at få det til at køre administrativt forsvarligt og oplyse et eventuelt anslået beløb herfor.

Svar fra mandag den 1. oktober 2018
Der henvises til besvarelsen af MOF alm. del - spørgsmål 973, der vedlægges.
0:000:00