Karina Adsbøl
 svarer 
Mai Mercado

Karina Adsbøl (DF) spørger børne- og socialministeren, Mai Mercado, om at oversende udkast til bekendtgørelser, der udstedes i medfør af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 8, Spørgsmål 1
Vil ministeren oversende udkast til bekendtgørelser, der udstedes i medfør af lovforslaget, til udvalget, samtidig med at de sendes i offentlig høring?

Svar fra fredag den 9. november 2018
”Vil ministeren oversende udkast til bekendtgørelser, der udstedes i medfør af lovforslaget, til udvalget, samtidig med at de sendes i offentlig høring?” Svar:

Forslag til lov om ændring af lov om social service, lov om socialtilsyn, lov om voksenansvar for anbragte børn og unge og ligningsloven (Mere kvalitet i plejefamilier), L 8, blev fremsat den 3. oktober 2018. Lovforslaget indeholder flere bemyndigelsesbestemmelser om anbringelsessteder, herunder særligt om plejefamiliers godkendelse, uddannelse, tilsyn og støtte.

Børne- og Socialministeriet vil oversende de relevante bekendtgørelser til Folketingets Social-, Indenrigs- og Børneudvalg samtidig med, at bekendtgørelserne sendes i ekstern høring.
0:000:00