Rasmus Prehn
 svarer 
Ole Birk Olesen

Rasmus Prehn (S), Kim Christiansen (DF), Henning Hyllested (EL) og Roger Courage Matthisen (ALT) spørger transport-, bygnings- og boligministeren, Ole Birk Olesen, hvornår der forventes at blive gennemført en VVM-undersøgelse for anlæg af yderligere krydstogtfaciliteter

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 41, Spørgsmål 14
Kan ministeren oplyse, hvornår der forventes at blive gennemført en VVM-undersøgelse for anlæg af yderligere krydstogtfaciliteter?

Svar fra tirsdag den 13. november 2018
Kan ministeren oplyse, hvornår der forventes at blive gennemført en VVMundersøgelse for anlæg af yderligere krydstogtfaciliteter?

Svar:

Jeg har forelagt spørgsmålet for By & Havn I/S, som har oplyst, at Miljøkonsekvensrapport for container- og krydstogtterminalen i Ydre Nordhavn er under udarbejdelse. Miljøkonsekvensrapporten forventes sendt i 8 ugers offentlig høring primo 2019.
0:000:00