Rasmus Nordqvist
 svarer 
Rasmus Jarlov

Rasmus Nordqvist (ALT) spørger erhvervsministeren, Rasmus Jarlov, om ministeren vil stille ændringsforslag om en deling af lovforslaget i 2 dele

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 47, Spørgsmål 2
Vil ministeren stille ændringsforslag om en deling af lovforslaget i 2 dele, en del der omfatter de elementer, der indgår i den politiske aftale om styrkelse af bødeniveauet og skærpelse af hvidvaskreglerne, og en del som omfatter de øvrige elementer i lovforslaget. Hvis ministeren ikke ønsker at stille ændringsforslaget, bedes ministeren yde teknisk bistand til udarbejdelse af ændringsforslag herom.

Svar fra mandag den 19. november 2018
Jeg er indstillet på at imødekomme ønsket om en deling af lovforslaget i to dele, hvor den del af lovforslaget, der vedrører skærpelse af bødeniveauet for overtrædelser af hvidvaskloven, udskilles i et selvstændigt lovforslag.

0:000:00