Mattias Tesfaye
 spørger 
Mai Mercado

Mattias Tesfaye (S) spørger børne- og socialministeren, Mai Mercado,, om ministeren vil bistå med udarbejdelsen af en revideret udgave af ændringsforslaget til L9, hvori det fremgår eksplicit af bemærkningerne til lovforslaget, at indførelsen af et gebyr på vielsen af par, hvor ingen af parterne har bopæl her i landet, ikke skal medføre en reduktion af kommunernes serviceramme eller af bloktilskuddet til kommunerne

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 9, Spørgsmål 2
Vil ministeren bistå med udarbejdelsen af en revideret udgave af ændringsforslaget til L9, hvori det fremgår eksplicit af bemærkningerne til lovforslaget, at indførelsen af et gebyr på vielsen af par, hvor ingen af parterne har bopæl her i landet, ikke skal medføre en reduktion af kommunernes serviceramme eller af bloktilskuddet til kommunerne?

0:000:00