svarer 
Rasmus Jarlov

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget spørger erhvervsministeren, Rasmus Jarlov, om ministeren kan bekræfte, at ændringen vedrørende lov om finansiel virksomhed § 123 – som alene vedrører skriftlighed – ikke vil skabe præcedens i forhold til ændringer i lov om finansiel virksomhed kap. 9 i øvrigt

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 47, Spørgsmål 3
Ministeren bedes bekræfte, at ændringen vedrørende lov om finansiel virksomhed § 123 – som alene vedrører skriftlighed – ikke vil skabe præcedens i forhold til ændringer i lov om finansiel virksomhed kap. 9 i øvrigt.

Svar fra mandag den 19. november 2018
Med lovforslaget foreslås en ophævelse af § 123 i lov om finansiel virksomhed. Der foretages ingen andre ændringer i lovens kapitel 9, og ophævelsen af § 123 skaber ikke i sig selv præcedens i forhold til eventuelle ændringer af kapitel 9 i lov om finansiel virksomhed.

På baggrund af en anbefaling fra arbejdsgruppen for eftersyn af den finansielle regulering vil der i 1. halvår af 2019, med inddragelse af b Lokale Pengeinstitutter og Forbrugerrådet TÆNK, blive igangsat en kortlægning af samspillet mellem videregivelsesreglerne i kapitel 9 og de nye databeskyttelsesregler.

0:000:00