svarer 
Rasmus Jarlov

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget spørger erhvervsministeren, Rasmus Jarlov, om ministeren kan bekræfte, at eventuelle fremtidige ændringer af kap. 9 er neutral i forhold til den juridiske organisering af de af kap. 9 omfattede virksomheder

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 47, Spørgsmål 4
Ministeren bedes også bekræfte, at eventuelle fremtidige ændringer af kap. 9 er neutral i forhold til den juridiske organisering af de af kap. 9 omfattede virksomheder.

Svar fra mandag den 19. november 2018
Som det fremgår af min besvarelse af spørgsmål 3 ad L 147, er det hensigten i 1. halvår 2019 at igangsætte en kortlægning af samspillet mellem videregivelsesreglerne i kapitel 9 i lov om finansiel virksomhed og de nye databeskyttelsesregler.

Det er hensigten, at eventuelle forslag om ændringer i kapitel 9 som følge af kortlægningen skal være neutrale i forhold til den juridiske organisering af de af kapital 9 omfattede virksomheder.

0:000:00