Flemming Møller Mortensen
 svarer 
Ellen Trane Nørby

Flemming Møller Mortensen (S) spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om ministeren er indstillet på at indarbejde en bestemmelse om evaluering af forslaget senest 3 år efter lovforslagets ikrafttræden

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 108, Spørgsmål 2
Er ministeren indstillet på at indarbejde en bestemmelse om evaluering af forslaget senest 3 år efter lovforslagets ikrafttræden.

Svar fra onsdag den 5. december 2018
”Er ministeren indstillet på at indarbejde en bestemmelse om evaluering af forslaget senest 3 år efter lovforslagets ikrafttræden.” Svar:

I forhold til sporingssystemet er det altovervejende EU-regulering, som gælder direkte og umiddelbart. Derfor mener jeg ikke, at det er meningsfuldt i Danmark at lave en evaluering af sporbarheds- og sikkerhedsmærkningssystemet. Det må vi i udgangspunktet følge sammen med de øvrige lande i EU. Men jeg er åben over for at lave en opsamling på erfaringer vedrørende kontrolindsatsen, når Sikkerhedsstyrelsen og Skatteforvaltningen har haft kontrolopgaven i noget tid og for i øvrigt at følge kontrolindsatsen på tobaksområdet, jf. også mit svar på spørgsmål 3 (L 108).

./.
0:000:00