Flemming Møller Mortensen
 svarer 
Ellen Trane Nørby

Flemming Møller Mortensen (S) spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om ministeren vil sikre, at udvalget løbende orienteres om udviklingen i myndighedernes kontrolindsats

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 108, Spørgsmål 3
Vil ministeren sikre, at udvalget løbende og minimum hvert halv år orienteres om udviklingen i myndighedernes kontrolindsats i forhold til tobaksvarer sporbarhed, illegalt salg af tobaksvarer, overtrædelse af forbud mod salg til mindreårige og omfanget af frakendelser af retten til salg af tobak i henhold til den foreslåede ”three strikes and you are out-ordning”.

Svar fra onsdag den 5. december 2018
”Vil ministeren sikre, at udvalget løbende og minimum hvert halv år orienteres om udviklingen i myndighedernes kontrolindsats i forhold til tobaksvarer sporbarhed, illegalt salg af tobaksvarer, overtrædelse af forbud mod salg til mindreårige og omfanget af frakendelser af retten til salg af tobak i henhold til den foreslåede ”three strikes and you are out-ordning”.” Svar:

Jeg holder naturligvis gerne udvalget orienteret om kontrolindsatsen på tobaksområdet i samarbejde med de myndigheder, der har ansvar for de forskellige dele af kontrollen.
0:000:00