Pelle Dragsted
 spørger 
Rasmus Jarlov

Pelle Dragsted (EL) spørger erhvervsministeren, Rasmus Jarlov, om hvilke ordninger andre lande – herunder specifikt Holland - har i forhold til at holde øje med bestyrelser i banker og andre finansielle institutter, og hvilke erfaringer landene har gjort sig med deres respektive ordninger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 33, Spørgsmål 1
Ministeren bedes redegøre for, hvilke ordninger andre lande – herunder specifikt Holland - har i forhold til at holde øje med bestyrelser i banker og andre finansielle institutter, og hvilke erfaringer landene har gjort sig med deres respektive ordninger. Det bedes specifikt oplyst, hvilke lande der har en ordning med en samfundsrepræsentant i bestyrelsen, og hvordan kompetence- og ansvarsdelingen i disse ordninger er mellem samfundsrepræsentanten og de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

0:000:00