svarer 
Søren Pape Poulsen

Retsudvalget spørger justitsministeren, Søren Pape Poulsen, om ministeren i bemærkningerne til ændringsforslaget vil præcisere, at det forventes at myndigheden møder med en person, der via uddannelse, kursusforløb og lignende må antages at kunne varetage opgaven

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 74, Spørgsmål 15
Vil ministeren i bemærkningerne til ændringsforslaget præcisere, at det forventes at myndigheden møder med en person, der via uddannelse, kursusforløb og lignende må antages at kunne varetage opgaven, præcisere tilbagemeldingsordningen, hvorefter retten bør give tilbagemelding til myndigheden, hvis retten finder personens førelse af sagen utilfredsstillende, og endelig præcisere rettens mulighed for at give myndigheden et såkaldt advokatpålæg, hvorefter myndigheden fremover skal møde i retten ved en ekstern advokat?

Svar fra tirsdag den 19. februar 2019
0:000:00