Karina Adsbøl
 svarer 
Mai Mercado

Karina Adsbøl (DF) spørger børne- og socialministeren, Mai Mercado, om at tilføje et afsnit om kravene til inddragelsen af parterne i revisionen af en handleplan i den gældende vejledning på området

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 229, Spørgsmål 2
Vil ministeren på baggrund af ændringen fra afgørelse til beslutning om revision af handleplaner tilføje et afsnit om kravene til inddragelsen af parterne i revisionen af en handleplan i den gældende vejledning på området?

Svar fra tirsdag den 7. maj 2019
”Vil ministeren på baggrund af ændringen fra afgørelse til beslutning om revision af handleplaner tilføje et afsnit om kravene til inddragelsen af parterne i revisionen af en handleplan i den gældende vejledning på området?”.

Svar:

I forbindelse med revision af vejledning om indsatser og særlig støtte til børn og unge og deres familier vil jeg sørge for, at der vil blive gjort grundigt rede for kravene til inddragelse af parterne ved en revision af handleplanen.
0:000:00