Torsten Schack Pedersen
 svarer 
Simon Kollerup

Torsten Schack Pedersen (V) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, om en garanti for, at den kommende analyse af direkte debitering og andre løsninger til betaling af regninger ikke unuanceret sammenligner prisen på Betalingsservice med prisen på simple debiteringer i andre lande

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 46, Spørgsmål 3
Kan ministeren garantere, at den kommende analyse ikke unuanceret sammenligner prisen på Betalingsservice, som er en sammensat betalings- og informationstjeneste, med prisen på simple debiteringer i andre lande?

Svar fra mandag den 25. november 2019
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der skal udarbejde den konkrete analyse, har oplyst, at den kommende analyse vil sammenligne både priser og produktegenskaber mv. for relevante betalingsløsninger i andre lande. Analysen vil herunder afdække, om løsningerne omfatter udveksling af information mellem kreditor og kunde. Løsningernes produktegenskaber vil således indgå i analysens sammenligning af priser.

0:000:00