Morten Dahlin
 svarer 
Morten Bødskov

Morten Dahlin (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om at stille ændringsforslag om deling af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 64, Spørgsmål 17
Vil ministeren stille ændringsforslag om deling af lovforslaget, hvorved den del af lovforslaget, som omhandler ophævelse af fradragsret for renter af fordringer under inddrivelse hos restanceinddrivelsesmyndigheden, udskilles i et selvstændigt lovforslag? I benægtende fald bedes ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag herom.

Svar fra mandag den 9. december 2019
Jeg finder ikke anledning til selv at stille et ændringsforslag som det foreslåede, men jeg vil gerne yde teknisk bistand til et ændringsforslag om deling af lovforslaget i to dele.

Det ønskede ændringsforslag kan se ud som følgende:

a Ændringsforslag om deling af lovforslaget 1) ovforslaget deles i to lovforslag med følgende titler og indhold:

A.

”Forslag til lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige, skatteindberetningsloven og lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (Kommunalt ejede forsyningsvirksomheders valg af privat inddrivelse, restanceinddrivelsesmyndighedens overvæltning af omkostninger på skyldner ved brug af privat inkassator til inddrivelse i udlandet samt forældelse m.v. i genoptagelsessager på inddrivelsesområdet m.v.)” omfattende §

1, nr. 1-6 og 8-12, § 2, nr. 2, § 3 og § 4, stk. 1, 3, 5 og 8.

B.

”Forslag til lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige og skatteindberetningsloven (Ophævelse af fradragsret for renter af fordringer under inddrivelse)” omfattende § 1, nr. 7, § 2, nr. 1, og § 4, stk. 1, 2, 4, 6 og 7.

[Forslag om deling af lovforslaget]

b stk. 1 udgår »2 og«.

[Konsekvensændring som følge af ændringsforslag nr. 1]

c stk. 1 udgår »og 3«.

[Konsekvensændring som følge af ændringsforslag nr. 1]

Bemærkninger Til nr. 1 Det foreslås at dele lovforslaget i to forslag. Det ene forslag (A) vedrører kommunalt ejede forsyningsvirksomheders valg af privat inddrivelse, restanceinddrivelsesmyndighedens overvæltning af omkostninger på skyldner ved brug af privat inkassator til inddrivelse i udlandet samt forældelse m.v. i genoptagelsessager på inddrivelsesområdet m Det andet lovforslag (B) vedrører ophævelse af fradragsret for renter af fordringer under inddrivelse.

Til nr. 2 og 3 Der er tale om konsekvensændringer som følge af forslaget om deling af lovforslaget i to forslag, jf. ændringsforslag nr. 1.

0:000:00