Anni Matthiesen
 svarer 
Astrid Krag

Anni Matthiesen (V) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om en opgørelse over antallet af forældre, der medtager aflastning på ferier i Danmark

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 13, Spørgsmål 2
Vil ministeren oversende en opgørelse over antallet af forældre til børn med et handicap, der medtager hjælp til aflastning bevilget efter servicelovens § 84, stk. 1, jf. § 44 på ferier i Danmark?

Svar fra mandag den 6. januar 2020
”Vil ministeren oversende en opgørelse over antallet af forældre til børn med et handicap, der medtager hjælp til aflastning bevilget efter servicelovens § 84, stk. 1, jf. § 44 på ferier i Danmark?” Svar:

Der findes ikke pt. data, som kan belyse, hvor mange børn der får aflastning efter § 84, stk. 1, jf. § 44, omfanget heraf samt familiernes ferievaner. Det er derfor ikke muligt at opgøre, hvor mange af forældre til børn med et handicap, der medtager hjælp til aflastning bevilget efter servicelovens § 84, stk. 1, jf. § 44 på ferier i Danmark.
0:000:00