svarer 
Magnus Heunicke

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundheds- og ældreministeren, Magnus Heunicke, om regeringens holdning til med lovforslaget også at udvide tandplejernes virksomhedsområde/autorisation med følgende fire emner: Usur-behandling, ledningsanalgesi, fiksering og justering af bøjler

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 89, Spørgsmål 10
Hvad er regeringens holdning til med lovforslaget også at udvide tandplejernes virksomhedsområde/autorisation med følgende fire emner: Usur-behandling, ledningsanalgesi, fiksering og justering af bøjler, jf. Danske Tandplejeres henvendelse til udvalget (L 89 – bilag 4)?

Svar fra mandag den 10. februar 2020
”Hvad er regeringens holdning til med lovforslaget også at udvide tandplejernes virksomhedsområde/autorisation med følgende fire emner: Usur-behandling, ledningsanalgesi, fiksering og justering af bøjler, jf. Danske Tandplejeres henvendelse til udvalget (L 89 - bilag 4)?” Svar:

Jeg henviser til min samtidige besvarelse af spørgsmål nr. 3 (L 89 - Forslag til lov om ændring af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed (Udvidelse af virksomhedsområdet for tandplejere)).

./.
0:000:00