Andreas Steenberg
 svarer 
Mattias Tesfaye

Andreas Steenberg (R) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Mattias Tesfaye, om ministeren vil oplyse, hvor mange udlændinge der læser erhvervsakademigraden i Danmark, og som ville have fordel af at være inddraget i den udvidede etableringskortordning

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 111, Spørgsmål 2
Vil ministeren oplyse, hvor mange udlændinge der læser erhvervsakademigraden i Danmark, og som ville have fordel af at være inddraget i den udvidede etableringskortordning, jf. høringssvar fra Københavns Erhvervsakademi?

Svar fra onsdag den 4. marts 2020
Styrelsen for International Rekruttering og Integration registrerer ikke det specifikke uddannelsesniveau på den videregående uddannelse, som en udlænding med ophold efter studiereglerne er optaget på i Danmark. Spørgsmålet kan derfor ikke besvares uden en manuel gennemgang af samtlige studiesager, der ikke er knyttet til et universitet.

En sådan gennemgang har ministeriet af ressourcemæssige årsager ikke fundet anledning til at anmode Styrelsen for International Rekruttering og Integration om at gennemføre.

4. marts 2020 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected] www.uim.dk 36977191 2020 - 3803 1188814 Mattias Tesfaye / Jonas From Soelberg Side 1/
0:000:00