René Christensen
 svarer 
Lea Wermelin

René Christensen (DF) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, hvad ministeren lægger i ”at invitere til forhandlinger”, herunder hvad ministeren konkret forstår ved ”forhandlinger”

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 112, Spørgsmål 37
Ministeren oplyser i udtalelse til betænkning, at ministeren vil invitere de politiske partier til forhandlinger om udmøntning af lovforslagets hjemler for at sikre, at Folketingets partier inddrages i udmøntningen af ordninger for udvidet producentansvar, jf. svar på spørgsmål 33 til L 112. Vil ministeren uddybe, hvad ministeren lægger i ”at invitere til forhandlinger”, herunder hvad ministeren konkret forstår ved ”forhandlinger”?

Svar fra mandag den 25. maj 2020
Jeg ønsker at invitere til politiske forhandlinger om udmøntningen af udvidet producentansvar med henblik på at få et politisk flertal bag dette. Forhandlingerne forventer jeg vil finde sted efter sædvanlig praksis. Det er min vurdering, at stabile rammevilkår for producentansvarsordninger skaber det bedste grundlag for den nødvendige grønne omstilling.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk
0:000:00