Samira Nawa
 svarer 
Simon Kollerup

Samira Nawa (R) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, om vi i lyset af coronakrisens økonomiske konsekvenser nu har endnu mere brug for værdiskabende initiativer for erhvervslivet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 91, Spørgsmål 3
Ministeren nævnte under 1. behandlingen af beslutningsforslaget, at vi skal sikre en mere ligelig kønsfordeling i erhvervslivets ledelseslag - ikke kun fordi det er det rigtige at gøre men også fordi det skaber værdi på bundlinjen for virksomhederne. Er ministeren enig i, at vi i lyset af coronakrisens økonomiske konsekvenser nu har endnu mere brug for værdiskabende initiativer for erhvervslivet?

Svar fra onsdag den 10. juni 2020
Coronakrisen har ramt vores samfund, herunder erhvervslivet hårdt med store konsekvenser. Jeg er derfor enig med spørger i, at Coronakrisens betydning for danske erhvervsliv har skabt akut behov for værdiskabende initiativer for erhvervslivet. Regeringen og Folketingets partier har derfor også allerede taget mange initiativer for at hjælpe erhvervslivet.

Som erhvervsminister er jeg altid optaget af værdiskabende initiativer for erhvervslivet, og jeg har derfor sagt, at jeg bl.a. gerne vil drøfte, hvordan vi kan bidrage til at styrke en mere ligelige kønsbalance i dansk erhvervsliv.

0:000:00