svarer 
Joy Mogensen

Kulturudvalget spørger kulturministeren, Joy Mogensen, om kommentar til henvendelse af 8/10-20 fra Organisationen Danske Arkiver om ønsker til arkivlovsrevision

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 18, Spørgsmål 1
Vil ministeren kommentere henvendelse af 8. oktober 2020 fra Organisationen Danske Arkiver vedr. ønsker til arkivlovsrevision, jf. L 18 - bilag 2?

Svar fra fredag den 6. november 2020
Organisationen Danske Arkiver har i anledning af fremsættelsen af forslag til lov om ændring af arkivloven (ret til indsigt i egne personoplysninger) fremsendt en række ønsker til en arkivlovsrevision til Kulturudvalget.

Kulturministeriet bad Organisationen Danske Arkiver om at uddybe og konkretisere deres bekymringer, så der kan blive indledt en dialog.

Jeg har den 6. november 2020 besvaret henvendelsen fra Organisationen Danske Arkiver. Jeg vedlægger en kopi af mit svar.

Joy Mogensen Dok. nr. 20/04616-5
0:000:00