Mona Juul
 svarer 
Nicolai Wammen

Mona Juul (K) spørger finansministeren, Nicolai Wammen, om man vil finansiere de direkte omkostninger til driften af visningsklienter, således at borgere og virksomheder ikke er tvunget til at finde sin digitale post i flere forskellige digitale postkasser

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 47, Spørgsmål 18
Vil ministeren garantere, at man fuldt ud vil finansierer de direkte omkostninger til driften af de såkaldte visningsklienter, således at borgere og virksomheder ikke er tvunget til at finde deres digitale post i flere forskellige digitale postkasser, og kender man størrelsen på disse omkostninger til drift af visningsklienterne?

Svar fra mandag den 16. november 2020
Der henvises til besvarelsen af Social- og Indenrigsudvalgets spørgsmål 10 til lovforslag L 47 Forslag til lov om ændring af lov om Digital Post fra offentlige afsendere.
0:000:00