svarer 
Morten Bødskov

Skatteudvalget spørger skatteministeren, Morten Bødskov, om kommentar til henvendelsen af 3/12-20 fra KPMG Acor Tax om landsskatteretsafgørelse i SKM2020.230 vedrørende FoU og udskiftning af materialer

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 30, Spørgsmål 42
Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 3. december 2020 fra KPMG Acor Tax, j L 30 - bilag 22.

Svar fra torsdag den 10. december 2020
KPMG Acor Tax beder om, at det bekræftes, at der ikke blev stillet krav om en udvidelse af indtægtsgrundlaget i en landskatteretsafgørelse fra maj 2020 gengivet i SKM2020.230.

KPMG Acor Tax spørger desuden, om afgørelsen er indbragt for domstolene af Skatteministeriet, og om det kan bekræftes, at det er principielle afgørelser, der indbringes af Skatteministeriet.

Kommentar Jeg har ikke mulighed for at kommentere på en konkret afgørelse. Jeg kan dog bekræfte, at den pågældende afgørelse er indbragt for domstolene af Skatteministeriet. Dette fremgår også af appellisten på Skattestyrelsens hjemmeside.

Som det desuden fremgår af Skatteministeriets retssagsvejledning, gælder det som et overordnet princip for Skatteministeriets og Skatteforvaltningens retssagsadministration, at Skatteministeriet kun skal indbringe en afgørelse eller anke en dom, hvis den er principiel, eller hvis særlige grunde taler for det.

0:000:00