svarer 
Benny Engelbrecht

Transportudvalget spørger transportministeren, Benny Engelbrecht, om kommentar til præsentationen fra Finans & Leasings og Autobranchen i Danmarks foretræde for udvalget 19/3-21

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 127, Spørgsmål 66
Vil ministeren kommentere præsentationen fra Finans & Leasings og Autobranchen i Danmarks foretræde for udvalget 19. marts 2021, jf. L 127 - bilag 30?

Svar fra mandag den 22. marts 2021
Vil ministeren kommentere præsentationen fra Finans & Leasings og Autobranchen i Danmarks foretræde for udvalget 19. marts 2021, jf. L 127 - bilag 30?

Svar:

Bemærkningerne til det ændringsforslag, som jeg fremsendte til Transportudvalget den 5. marts 2021, og pkt. 3 i lovforslagets almindelige bemærkninger som affattet ved den udtalelse til Transportudvalgets betænkning, som jeg fremsendte til Transportudvalget den 5. marts 2021, indeholder en grundig redegørelse for og vurdering af lovforslagets forhold til Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Jeg kan henholde mig hertil og i øvrigt henvise til mine besvarelser af Transportudvalgets spørgsmål nr. 63 og 64 til L 127.

For så vidt angår bilforhandlere, værksteder og andre virksomheder, der tilbyder korttidsudlån eller lignende, kan jeg henvise til min besvarelse af Transportudvalgets spørgsmål nr. 61 til L 127.

Med hensyn til adgang til Kørekortregisteret kan jeg henvise til mine besvarelser af Transportudvalgets spørgsmål nr. 33, 36, 52 og 65 til L 127.

Jeg kan i tilknytning hertil oplyse, at virksomheden Idpeople A/S (tidligere Cardcoin A/S) producerer det danske kørekort. Hverken Idpeople A/S eller andre private virksomheder har adgang til Kørekortregisteret.

Side
0:000:00