Martin Geertsen
 svarer 
Magnus Heunicke

Martin Geertsen (V) og Ellen Trane Nørby (V) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, hvor mange alment praktiserende speciallæger, som ejer mere end et ydernummer, og hvor mange af dem, har indgået partnerskab om driften med en privat virksomhed

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 121, Spørgsmål 3
Kan ministeren redegøre for, hvor mange alment praktiserende speciallæger, som ejer mere end et ydernummer, og hvor mange af dem, har indgået partnerskab om driften med en privat virksomhed?

Svar fra fredag den 23. april 2021
”Kan ministeren redegøre for, hvor mange alment praktiserende speciallæger, som ejer mere end et ydernummer, og hvor mange af dem, har indgået partnerskab om driften med en privat virksomhed?” Svar:

Sundhedsministeriet har ikke oplysninger om, hvor mange alment praktiserende læger, der ejer mere end et ydernummer.

Sundhedsministeriet har anmodet Danske Regioner om bidrag til besvarelse af spørgsmålet, men Danske Regioner har oplyst, at det ikke har været muligt at indhente oplysninger fra regionerne inden for tidsfristen.
0:000:00