svarer 
Sophie Løhde

Sundheds- og Ældreudvalget spørger indenrigs- og sundhedsministeren, Sophie Løhde, om kommentar til materiale fra Mads Sebbelov

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 12, Spørgsmål 2
Vil ministeren kommentere henvendelser fra Mads Sebbelov, jf. B 12 - bilag 1 og 2, og præsentation fremvist af samme under foretræde for udvalget -23, jf. B 12 - bilag 4?

Svar fra onsdag den 1. marts 2023
Mads Sebbelovs personlige historie berører mig dybt.

Jeg har mødtes med Mads Sebbelov for at høre mere om hans perspektiver og arbejde med at styrke organdonationsområdet samt den foreslåede model med aktivt fravalg.

Jeg er åben for at se på hele området med Folketingets partier. Derfor har jeg også igangsat politiske drøftelser i regi af Etisk Kreds. Det første møde blev afholdt den 28. februar 2023, og jeg ser frem til yderligere politiske drøftelser om at styrke af organdonationsområdet med Folketingets partier blandt andet i forbindelse med 1. behandlingen af B 12 den 2. marts 2023.
0:000:00