Victoria Velásquez
 svarer 
Ane Halsboe-Jørgensen

Victoria Velasquez (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, om teknisk bistand til et ændringsforslag, der sikrer, at ordningen gøres permanent

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 128, Spørgsmål 13
Vil ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag, der sikrer, at ordningen gøres permanent? Finansieringen til en permanentgørelse skal findes på det finanspolitiske råderum.

Svar fra tirsdag den 23. maj 2023
”Vil ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag, der sikrer, at ordningen gøres permanent? Finansieringen til en permanentgørelse skal findes på det finanspolitiske råderum.” Svar:

Beskæftigelsesministeriet har af på baggrund af spørgsmålet ydet teknisk bistand til udarbejdelsen af et ændringsforslag, der gør ordningen med uddannelsesløft på 110 pct. permanent. Det vil kunne formuleres som foreslået i det vedlagte bilag.
0:000:00