North Media Aviser decentraliserer ledelsen igen

Efter et mislykket forsøg på at centralisere ledelsen for mediehusets ugeaviser og dagblade, bliver ledelsen nu igen decentraliseret.

Steen Gede
Steen Gede (66) Fhv. direktør, North Media Aviser, ansvarshavende chefredaktør, Hovedstadens Mediehus
Dorthe Carlsen
Dorthe Carlsen (61) Ansv. chefredaktør og direktør, Helsingør Dagblad

Sidste efterår samlede North Media Aviser det redaktionelle og direktionelle ansvar for Helsingør Dagblad og mediehusets ni ugeaviser under et. Nu får Helsingør Dagblad igen sin egen direktør.

Det skriver Mediawatch.

Omstruktureringen betyder, at Dorthe Carlsen igen bliver direktør for Helsingør Dagblad, som hun var indtil sidste år. Samtidig er hun nu udelukkende ansvarshavende chefredaktør for Helsingør Dagblad. Dermed afgiver hun posten som ansvarshavende chefredaktør for Hovedstadens Mediehus. 

Denne rolle overtaget til gengæld Steen Gede, som også er administrerende direktør for North Media Aviser. 

"Vi lagde det redaktionelle og det kommercielle sammen, men kunne konstatere, at markedet i Helsingør er vidt forskelligt fra markedet i København. Derfor er det bedst at fokusere hver del af virksomheden,” forklarer Steen Gede til Mediawatch. 

Desuden betyder omstruktureringen, at Jesper Gisli, der i juni blev ansat som redaktør, nu bliver chefredaktør i Hovedstadens Mediehus. Denne rolle overtager han fra Jan Jeppesen, der til gengæld får ansvaret for Amager Bladet. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal