Om  
Emil Ipsen
Emilie Østergaard Knudsen

Ungdomsparti vælger sine første forpersoner

Alternativets Unge har indtil nu ikke kørt med forpersoner i deres ungdomsparti, men det blev der lavet om på til organisationens fjerde landsmøde. 

Birgitte Søe

Alternativets Unge holdt landsmøde 5.-7. april, og her blev strukturen i ungdomspartiet vendt som en del af dagsordenen, og nu har de valgt to forpersoner. Det oplyser Alternativets Unge til Altinget.

Den første er 22-årige Emil Ipsen, der er ungdomspartiets politiske forperson. Han er opvokset i Kolding, men i dag studerer han samfundsfag på Københavns Universitet. Han har tidligere været aktiv i Radikale Venstre, men har det seneste år arbejdet som studentermedhjælper og kampagnekoordinator hos Alternativet.

“Jeg er virkelig stolt og beæret over, at Alternativets Unge har valgt mig som deres politiske forperson. Jeg er klar til et tæt samarbejde med Emilie for at få ungdomspartiet op på hidtil usete højde," siger Emil Ipsen i en mail til Altinget. 

Sammen med Emil Ipsen blev 21-årige Emilie Østergaard Knudsen valgt som organisatorisk forperson. Hun er opvokset i Helsingør og læser til dagligt økonomi på Københavns Universitet. Hun har tidligere været landskasserer for ungdomspartiet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Emil Ipsen

Forperson, Alternativets Unge, projektmedarbejder, Advice, grundlægger, God Debat
Samfundsfag og Retorik (Københavns Uni.)

Emilie Østergaard Knudsen

Organisatorisk forperson, Alternativets Unge

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024