Mød Altinget | Sundheds nye debatpanel

DEBAT: Mød her de nye debattører i Altingets debatpanel. Der er skarpe stemmer fra regionerne, industrien og psykiatrien, ligesom også læge- og forskningsverdenen er klar til at sætte deres aftryk på sundhedsdebatten.
De fem nye debattører skal konfrontere politikerne med problemerne i sundhedsvæsnet.
De fem nye debattører skal konfrontere politikerne med problemerne i sundhedsvæsnet. Foto: Kristoffer Hecquet/Altinget.dk
Lobna Taiybi
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Altinget | Sundheds nye debatpanel består af fem debattører med forskellig viden og tilgang til sundhedsområdet. I de kommende måneder vil de på skift levere skarpe og nuancerede indspark til sundhedsdebatten.

<img align="left" src="@nyimg=11419@" mce_src="@nyimg=11419@" />Martin Bonde, formand for DANSK BIOTEK
DANSK BIOTEK er en brancheorganisation for danske virksomheder, hvis kerneområde er bioteknologi anvendt inden for lægemiddeludvikling og industriel bioteknologi. Med formand Martin Bonde, adm. direktør i Epiterapeutics, i spidsen arbejder DANSK BIOTEK for blandt andet at præge den politiske dagsorden omkring bioteknologi. Martin Bonde brænder derudover for at styrke den offentlige naturvidenskabelige grundforskning ved at sikre optimale rammebetingelser for dansk forskning og innovation, idet han mener, at det er vejen til vækst i Danmark.

<img align="left" src="@nyimg=10291@" mce_src="@nyimg=10291@" />Overlæge ph.d. Jeanett Bauer, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab
Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, hvis hovedformål er at fremme dansk psykiatri og forskning inden for området. DPS arbejder for, at psykiaterne får den bedst mulige uddannelse, og at befolkningen til stadighed har adgang til optimal psykiatrisk behandling. Antallet af psykiatriske patienter i behandling er i de senere år steget markant. Samtidig har psykiatrien længe været underprioriteret økonomisk. Dermed er det svært at sikre en optimal behandling, mener DPS.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00