Pressemeddelelse: Visse antioxidanter kan reducere akrylamid i mad

Dokumentation
Pressemeddelelse fra DTU Fødevareinstituttet: Visse antioxidanter kan reducere akrylamid i mad Forsøg med tilsætning af rosmarin og flavonoiderne epicatechin og epigallocatechin gallate viser, at disse antioxidanter kan reducere dannelsen af akrylamid i fødevarer. Forsknings­samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og fem fødevareproducenter peger på flere muligheder for at mindske akrylamidindholdet i mad. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1759 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed eller pressemeddelelser fra DTU Fødevareinstituttet. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00