Pressemeddelelse: Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende

Dokumentation
Pressemeddelelse fra DTU Fødevareinstituttet: Havregryn er sundt - ikke kræftfremkaldende Indholdet af akrylamid i havregryn er ubetydeligt sammenlignet med andre fødevarer, og der er ingen kræftrisiko forbundet med at spise havregryn. Tværtimod er havregryn et sundt morgenmadsprodukt med store ernæringsmæssige fordele. Det viser DTU Fødevareinstituttets forskningsbaserede arbejde inden for fødevarekemi, toksikologi og ernæring. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12968&PID=86105&NewsID=1779 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på pressemeddelelser eller elektroniske nyheder om ernæring eller fødevaresikkerhed fra DTU Fødevareinstituttet. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00