Gigtforeningen lancerer kommunesite

KOMMUNER: Gigtforeningen vil gøre det lettere for kommunerne at hjælpe borgere med muskel- og skeletsygdomme. Derfor lancerer den nu nyt website.
Oliver de Mylius

Når KL i dag afholder sundhedskonference, er Gigtforeningen klar med en hjælpende hånd til kommunerne. Foreningen lancerer et nyt website, der skal hjælpe kommunerne i indsatsen for borgere med muskel- og skeletsmerter.

"Efter strukturreformen, hvor kommunerne har fået en del ekstra opgaver inden for forebyggelse og sundhed, har de nogen gange svært ved, at nå det hele og sætte sig ind i det hele. Så vi lancerer sitet for at hjælpe dem lidt på vej, og også for at gøre dem opmærksomme på omfanget af problemet," siger Gigtforeningens presseansvarlige Maiken Riis Friberg og fortæller, at hjælpen er blevet efterspurgt fra flere sider:

"Vi har kunnet mærke behovet på vores medlemmer, som kæmper med mange barrierer og ventetider i kommunen, men også fra kommunerne selv har vi oplevet stor efterspørgsel efter flere værktøjer i arbejdet med borgere med muskel- og ledsmerter."

0:000:00