Om  
Torsten Lauritzen

Lægefaglig chefrådgiver stopper i Diabetesforeningen

Diabetesforeningens lægefaglige chefrådgiver, Torsten Lauritzen, har opsagt sin stilling, fordi han ønsker at drosle ned arbejdsmæssigt.

Mikkel Bødker Olesen

Diabetesforeningen mister deres lægefaglige chefrådgiver, professor dr. med. Torsten Lauritzen, skriver foreningen i en pressemeddelelse. Årsagen skal findes i, at Torsten Lauritzen ønsker at skære ned arbejdsmæssigt. Han fortsætter som professor, forsker og specialevejleder på Aarhus Universitet.

"Torsten Lauritzen har på de to år bidraget meget aktivt til at sætte diabetessagen på dagsordenen og styrke Diabetesforeningens faglige stemme. Hans enorme viden, overblik og netværk i det faglige miljø har været en stor styrke for os. Derfor er jeg selvfølgelig ked at, at han nu stopper. Men vi vidste fra starten, at vi havde ham ansat på lånt tid, og jeg ønsker Torsten alt det bedste i sin fortsatte forskerkarriere," siger Diabetesforeningens administrerende direktør Henrik Nedergaard.

Torsten Lauritzen har været ansat som chefrådgiver i Diabetesforeningen i foråret 2015, men han var kun deltidsansat, da han forsat gerne ville passe sit professorat ved Aarhus Universitet, hvilket han nu kan hellige sig helt, da han ikke længere skal bidrage med Diabetesforeningens arbejde.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00