Om  
Ida Fabricius Bruun

Alkohol & Samfund henter ny direktør hos Advice

Ida Fabricius Bruun bliver ny direktør for Alkohol & Samfund. 

Shani Hannah Shalom

Det bliver Ida Fabricius Bruun, som skal stå i spidsen for Alkohol & Samfund. Hun afløser dermed Janne Tolstrup, som er konstitueret direktør i interesseorganisationen. 

Det skriver Alkohol & Samfund i en pressemeddelelse

Alkohol & Samfund er ikke ukendt for den nye direktør, som tidligere har været ansvarlig for interesseorganisationens kommunikation og presse, samt politiske interessevaretagelse. 

Som direktør vil Ida Fabricius Bruun kæmpe for større politisk bevågenhed på både forebyggelse og behandling af alkoholskader og sikre et bredere fundament for hjælp til mennesker med alkoholproblemer og deres pårørende.

"Vi skal skabe en ny, ambitiøs strategi for organisationens projekter og fundraising. Derudover bliver mine hovedprioriteter det første år at præge det politiske arbejde med at dæmme op for unges alkoholforbrug, og at holde politikere og interessenter i både Folketinget, kommuner og regioner op på at forbedre opsporing og behandling af alkoholskader," siger Ida Fabricius Bruun.

Ida Fabricius Bruun er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole og har siden taget en cand. public fra Syddansk Universitet.

Senest har Ida Fabricius Bjerre været seniorrådgiver i Advice, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for Drukfri Ungdom - en alliance af 24 organisationer, som arbejder for at sikre en aldersgrænse på 18 år ved salg af alkohol.

Hun tiltræder stillingen den 15. august 2021. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ida Fabricius Bruun

Direktør, Alkohol & Samfund
Cand.public

0:000:00