Om  
Anders Langballe

Anders Langballe siger op og skal være selvstændig

Dansk Ejendomsmæglerforenings kommunikationschef, Anders Langballe, har opsagt sin stilling. Han skal være selvstændig og blandt andet holde foredrag om stress, arbejdskultur og "livets kolbøtter".

Anders Langballe skal blandt andet være foredragsholder om stress og arbejdskultur.
Anders Langballe skal blandt andet være foredragsholder om stress og arbejdskultur.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Anders Langballe springer ud som selvstændig og vinker farvel til stillingen som kommunikationschef i Dansk Ejendomsmæglerforening efter knap et år på posten.

Det skriver han selv på LinkedIn.

"Det har jeg drømt om mange gange. Jeg har også overvejet det mange gange. Men jeg har aldrig turdet," fortæller Anders Langballe om karriereskiftet i opslaget. "Men nu gør jeg det altså," fortsætter han. 

Anders Langballe skal som selvstændig blandt andet være foredragsholder. Han har i flere år holdt foredrag om stress og arbejdskultur og sine egne oplevelser med et hektisk arbejdsliv som politisk redaktør for TV 2. Et arbejdsliv, der kostede ham to blodpropper i hjernen.

Efter tiden som redaktør for TV 2 har Anders Langballe været kommunikationschef i henholdsvis Danske Handicaporganisationer og senest Dansk Ejendomsmæglerforening. Han har sidste arbejdsdag 29. april.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Langballe

Særlig rådgiver, uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M)
journalist (DJH. 2004)

0:000:00