Børn og unge spiser mere fastfood

Dokumentation
Nyhed fra DTU Fødevareinstituttet: Børn og unge spiser mere fastfood De 4-24 årige spiser mere fastfood end tidligere, og fra 15 års alderen springer mange unge flere af hovedmål­tiderne over. Det viser en ny artikel fra DTU Fødevareinstituttet, som er baseret på resultater fra rapporten om børn og unges måltidsvaner 2000-2004 og den nationale kostundersøgelse fra 1995. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12969&PID=88546&NewsID=1761 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om ernæring fra DTU Fødevareinstituttet. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00