Om  
Dea Seidenfaden

Dansk Psykolog Forenings forperson opnår genvalg uden modkandidater

Dea Seidenfaden, der har været forperson for Dansk Psykolog Forening siden 2023, opnår genvalg og fortsætter på posten de næste tre år. 

Dea Seidenfaden opnår genvalg i Dansk Psykiatri Forening og fortsætter som forperson de næste tre år.
Dea Seidenfaden opnår genvalg i Dansk Psykiatri Forening og fortsætter som forperson de næste tre år.Foto: Dansk Psykolog Forening
Emma Brink

Ingen modkandidater er stillet op imod Dansk Psykolog Forenings forperson, Dea Seidenfaden, og hun er derfor blevet genvalgt og fortsætter på posten de næste tre år.

Det skriver Dansk Psykolog Forening i en pressemeddelelse.

"Jeg vil arbejde benhårdt for at holde politikerne op på at løfte indsatsen i psykiatrien – ikke mindst for vores børn og unge, der venter alt for længe på hjælp. Det handler om at sikre, at der er bedre tilbud til patienter og pårørende, men hvis vi skal lykkes, forudsætter det gode arbejdsvilkår for de fagprofessionelle," siger Dea Seidenfaden.

Hun overtog posten i sommeren 2023 efter Eva Secher Mathiasen, og hun har også fungeret som konstitueret formand uner Eva Secher Mathiasens barselsperiode i 2022. 

Dea Seidenfaden er autoriseret psykolog og uddannet specialpsykolog i psykiatri. Hun har tidligere været områdechef i Københavns Kommunes enhed for kriminalpræventive indsatser og arbejdet som psykolog for Røde Kors, og hun har siden 2022 været bestyrelsesforperson i Dignity. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dea Seidenfaden

Forperson, Dansk Psykolog Forening, bestyrelsesformand, Dignity
psykolog, cand.psyk.aut. specialpsykolog i psykiatri

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024