Om  
Vibeke Westh

Dansk sygeplejerske modtager international hæder

Vibeke Westh, der er kredsformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden, er optaget som Honorary Member i den amerikanske Epsilon afdeling af det globale sygeplejerskefællesskab Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing.

Vibeke Westh modtager hæderen i anerkendelse af hendes engagement i det internationale sygeplejerskesamarbejde og sit vedholdende fokus på at skabe relationer og fremme sygeplejersker som strategiske ledere, fremgår det af en pressemeddelelse. 

I den forbindelse udtaler hun: "Der er så meget, vi sygeplejersker og vores organisationer kan lære af hinanden, og sammen kan vi sætte barren endnu højere. I Danmark har vi hidtil i højere grad orienteret os mod et europæisk samarbejde frem for at kikke mod USA. Men det er tydeligt, at vi har samme udfordringer over hele verden, når det gælder rekruttering, mangel på kvalificeret personale i sundhedssektoren og behovet for kontinuerlig faglig udvikling i et sundhedsvæsen under konstant forandring.”

Organisationen Sigma Thea Tau arbejder for at fremme verdens sundhed og fejre sygepleje i videnskab, lederskab og tjeneste.  

0:000:00