Denne uge på Sundhed (2)

DET SKER: Denne uge er der 1. behandling af forslag til lov om ændring af sundhedsloven. Og så holdes der konference om alkoholforebyggelse i kommunerne.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement der skal med i kalenderen, så skriv til [email protected]
Ministeren
Sundhedsminister Astrid Krag (SF) deltager tirsdag 10. januar i fejringen af Dronning Margrethes 40-års jubilæum som Danmarks regent. Kongefamilien vil i denne forbindelse besøge Folketinget.

Onsdag 11. og torsdag 12. januar deltager sundhedsministeren ved Europa-Kommissionens besøg i Danmark.

Folketinget
Tirsdag 10. januar er der åbent samråd i Folketingets Beskæftigelsesudvalg angående lægekonsulenter. Beskæftigelsesudvalget har indkaldt social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) til samrådet, og der er stillet spørgsmål til, hvorvidt skiftende ministres vejledninger til kommunerne om lægekonsulenternes rolle er retligt bindende. Endvidere spørges der, om ministeren vil tage skridt til lovgivning, der kan gøre vejledningerne retligt bindende. Spørgsmålene er stillet af Finn Sørensen (EL).

Tirsdag er der også 1. behandling af forslag til lov om ændring af sundhedsloven. Forslaget omhandler tilskud til tandbehandling til personer med medfødte sjældne sygdomme og er fremstillet af sundhedsministeren.

0:000:00